Bel voor advies 0224-745650 Mail info@gouwenbergcs.nl

Nog geen producten toegevoegd.Vrachtwagen met kraan

Deze kan bijvoorbeeld worden ingezet om tuin- en snoeiafval weg te knijpen, rijplaten te plaatsen, of zand te leveren, precies op de plek waar u het wilt hebben.

Door de wendbaarheid van onze kraan kunnen we ook de kleinere containers op lastige plekken plaatsen, bijvoorbeeld achter een heg of schutting. Maar ook voor het verplaatsen of afvoeren van grotere, zware of lastige objecten kan deze krachtpatser worden ingezet, zoals te zien op de foto. Een betonnen tuintafel die verplaatst moest worden naar een ander adres. Fluitje van een cent!

Of een oude caravan die al jaren in een achtertuin in de achtertuin stond bij deze klanten. Zij wisten niet hoe ze deze daar weg moesten krijgen. De caravan was niet meer verrijdbaar en slopen ter plaatse was geen optie. Onze kraanwagen bracht de oplossing. De caravan is in zijn geheel uit de achtertuin getild en afgevoerd naar de afvalverwerker.

Als u denkt dat onze kraanwagen kan helpen met een klus, neem dan gerust contact met ons op via mail, telefoon of via onze chatfunctie op de website! U vraagt, wij draaien! Met de vertrouwde service voorop!

Klanten aan het woord

Top