Bel voor advies 0224-745650 Mail info@gouwenbergcs.nl

Nog geen producten toegevoegd.Hoe werkt het?

In 3 stappen een container huren

Een container huren is heel eenvoudig. In 3 stappen heeft u een bestelling geplaatst. De afvalcontainer kan de volgende werkdag worden geplaatst zodat uw klus direct kan beginnen.
Is de container vol? Dan voeren wij de container zo snel mogelijk af of we wisselen de container om voor een lege container als de klus nog niet
gereed is.

1. afvalsoort kiezen

Er zijn verschillende afvalsoorten waarvoor u een container kunt huren. Wij verhuren containers voor gemengd afval (bouw - en sloopafval), puin, groen- en snoeiafval, hout, dakafval en grond.
Bekijk de verschillende afvalsoorten, wat wél en niet in de afvalcontainer mag en de tarieven na invoering van uw postcode op de site.

2. container kiezen

Wanneer u een keuze maakt voor de inhoudsmaat van de container dient u een inschatting te maken van de hoeveelheid afval dat vrijkomt. Maakt u het afval klein of wordt het keukenblok
bijvoorbeeld in zijn geheel in de container gegooid? Door efficiënt te stapelen kunt u meer afval kwijt. Hulp nodig bij het bepalen van het juiste formaat?
U kunt ons telefonisch en per e-mail om hulp vragen.Twijfelt u ? Kies dan voor de grotere variant. Het is voordeliger om een grotere container huren dan dat u achteraf nog een tweede container nodig heeft. Afhankelijk van het afvalsoort verhuren wij 3m3 containers, 6m3 containers en 10m3 containers.

3. Bestelling afronden

Plaats de container in het winkelmandje en rond de bestelling af door uw gegevens in te vullen. Via onze webshop rekent u eenvoudig en veilig af met iDeal.  Alle persoonsgegevens worden middels een SSL verbinding versleuteld en verwerkt zodat u veilig kunt betalen.

Klanten aan het woord

Top