Bel voor advies 0224-745650 Mail info@gouwenbergcs.nl

Nog geen producten toegevoegd.

Welzijn van dieren

Gouwenberg Containers draagt een warm hart toe aan het welzijn van dieren. In het verleden hebben wij ons al eens ingezet voor de Dierenopvang en Dierenambulance Schagen-Hollands Kroon.

Met het rijden van een sponsorrally hebben wij hen destijds een check van € 2500,00 euro kunnen overhandigen.

Nu hebben we gekozen voor een lange termijn actie, waarbij u, als onze klant ook kunt bijdragen.

Vanaf heden zijn wij een inzamelpunt voor oude printercartridges-toners en oude afgedankte mobiele telefoons.  Wij zorgen ervoor dat alle ingezamelde cartridges/toners en telefoons een tweede leven krijgen. Doordat de cartridges en mobiele telefoons worden hergebruikt, is het winnen van nieuwe grondstoffen overbodig. Dit is minder belastend voor het milieu en inzamelen past daarom ook perfect in ons MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) -beleid.

De bruikbare toestellen worden klaargemaakt voor hergebruik en een deel van de opbrengst gaat naar de Stichting Dierenlot. Een stichting die opkomt voor dieren in nood, en daar zijn er helaas nog veel te veel van in Nederland. De stichting zet zich in voor alle dieren die, om wat voor reden dan ook, aan hun lot zijn overgelaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvang en dierenambulances.

Helpt u ons mee met inzamelen? U kunt de cartridges-toners en/of mobiele telefoon kosteloos aan onze chauffeurs meegeven of deze langsbrengen op de Witte Paal 27 te Schagen.

Hiermee helpt u het milieu, de dieren in nood en het kost u helemaal niets!

Klanten aan het woord

Top